tisdag 5 oktober 2010

mera förberedelser

7. Tuomas och Oskari tar reda på maten i Moderna Museet. Oskari skriver till restaurangens e-mail och förbeställer bordet för hela gruppen. Killarna ska stå för beställningen och betalningen av maten för hela gruppen. Alla betalar sin egen mat, men vi har två herrar som sköter snacket.
8. Annukka står för bussinfo och priser. Hon ska kolla kollektivtrafiken i Stockholm. Alla bussar från Slussen österut åker mot Nacka håll.
9. Ninni förbereder frågorna och småprat till svenska ungdomar. Hurdant är ungdomarnas liv i Sveriges huvudstad? Hur skiljer sig svenska och finländska ungdomarnas liv från varandra? Alla deltagare i Stockholmsresan måste fråga någonting på svenska av en stockholmsbo!
10. Alla deltagare skriver en uppsats om resan på svenska. Vi skriver blogg för hela resan och lägger bilder och video om det på nätet.
11. Det finns en utmärkt uttställning om kinesiska stensoldater på Östasiatiska museet. Museet ligger också i Skeppsholmen. Kanske hinner vi ta den med? Mer info på onsdagmorgon!

Ha en trevlig resa och ta hand om varandra!!!! Med väntan på resan, Birgit Vornanen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar